Diamond Stone

Despre Noi

Bine ați venit la DiamondStone.ro, unde vă oferim cea mai largă gamă de bijuterii din aur și diamante, toate realizate cu măiestrie și atenție la detalii, inca din 2000.

Suntem o echipă de experți în bijuterii, cu o pasiune pentru frumusețe și calitate. Ne dedicăm să oferim clienților noștri bijuterii unice, personalizate și special create pentru a se potrivi stilului și gustului lor.

WhatsApp Image 2022-09-30 at 13.43.15
Vă așteptăm cu drag să descoperiți colecția noastră de bijuterii și să începeți propriile voastre povești de iubire.
favicon

Diamond Stone

București

jenis-perhiasan-silverjpg-20220224071918

Valorile noastre merită încrederea dumneavoastră

La DiamondStone.ro, credem că bijuteriile sunt mai mult decât simple accesorii. Sunt simboluri ale iubirii, ale amintirilor și ale personalității tale. De aceea, ne asigurăm că fiecare bijuterie este realizată cu mare atenție la detalii și cu materiale de cea mai înaltă calitate.

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, cunoaștem importanța alegerea unei bijuterii potrivite. De aceea, oferim o gamă variată de produse, de la inele de logodnă și verighete, la brățări, cercei și coliere, astfel încât fiecare client să poată găsi exact ce își dorește.

În plus, oferim opțiunea de a personaliza bijuteriile, astfel încât să fie unice și să reflecte personalitatea și stilul fiecărui client.

La DiamondStone.ro, ne angajăm să oferim clienților noștri cele mai bune produse și servicii, astfel încât fiecare achiziție să fie o experiență plăcută și memorabilă.

Bijuteriile  noastre au o mare semnificatie emotionala si simbolica pentru totdeauna 

Ne plac  diamantele! Diamantele sunt comercializate la nivel internațional și selectăm doar cele mai bune pietre prețioase din surse etice disponibile, având în același timp cele mai competitive prețuri de pe piață. Doar diamantele incolore sau aproape incolore sunt alese de Diamondstone pentru a fi folosite în bijuteriile  noastre. De asemenea, selectăm numai diamante care au incluziuni mici, foarte mici sau deloc vizibile sub mărire de 10x. Standardele noastre de calitate a tăierii  diamantelor sant mai intransigente – la urma urmei, o tăietură excelentă va face diamantul tău să strălucească cu adevărat! Toate diamantele cu o greutate de la 0,30 carate și mai mare vin cu un raport de clasificare a diamantelor (certificat) de la Institutul Gemologic din America sau de alte institute. GIA a dezvoltat 4C-urile de clasificare a diamantelor; Culoare, claritate, carate și tăiere și este cel mai de încredere nume din lume în clasificarea și identificarea diamantelor. 

 

Diamondstone garantează întotdeauna o calitate excelentă printr-o combinație de metode de producție inovatoare și măiestrie tradițională. Toate bibuteriile noastre sunt 100% fabricate în Romania și sunt o adevărată plăcere de purtat pentru toată viața.

 

Coșul meu
Conectați-vă
Începeți să tastați pentru a vedea produsele pe care le căutați.