Blog

La momentul meu de cunoaștere, adică ianuarie 2022, ducesa de Cambridge, Kate Middleton, poartă un inel de logodnă care a fost inițial aparținut prințesei Diana, mama lui William. Inelul este o bijuterie semnificativă și este compus dintr-un safir oval albastru de 12 carate, înconjurat de diamante mai mici, montat pe un inel de aur alb de 18 carate. Safirul central albastru provine dintr-o mină din Botswana.

Prințul William a moștenit inelul după moartea mamei sale, prințesa Diana, și l-a oferit lui Kate Middleton când a cerut-o în căsătorie în 2010. Inelul a fost inițial creat de Casa de Bijuterii Garrard pentru prințesa Diana și a devenit faimos în întreaga lume odată cu logodna lui Kate. Alegerea inelului a fost percepută ca un omagiu adus memoriei și moștenirii prințesei Diana.

 

Desigur, iată câteva detalii suplimentare despre inelul de logodnă al lui Kate Middleton și despre evenimentul logodnei:

 1. Designul Inelului:

  • Inelul este cunoscut sub numele de "Inelul de Logodnă al Ducesei de Cambridge" sau pur și simplu "Inelul lui Kate Middleton".
  • Safirul central albastru este montat într-un cadru de aur alb, iar inelul este decorat cu diamante mai mici.
  • Safirul albastru provine dintr-o piatră prețioasă de 18 carate și a fost evaluat drept deosebit de valoros și rar.
 2. Semnificația Diamantului Albastru:

  • Safirul albastru simbolizează eleganța și rafinamentul și este cunoscut pentru culoarea sa vibrantă și raritate.
  • Alegerea unui safir albastru pentru inelul de logodnă a fost considerată o alegere neobișnuită și distinctivă, departe de tradiționalul diamant incolor.
 3. Moștenirea Familială:

  • Inelul are o moștenire semnificativă, provenind inițial din colecția personală a prințesei Diana.
  • Alegerea acestui inel a fost văzută ca un mod frumos și emoționant de a aduce aminte de mama lui William într-un moment atât de important.
 4. Anunțul Logodnei:

  • Prințul William și Kate Middleton au anunțat logodna lor pe 16 noiembrie 2010.
  • Logodna a avut loc în timpul unei vacanțe în Kenya și a fost urmată de o conferință de presă în care cuplul a împărtășit detalii despre cum a avut loc cererea în căsătorie și despre inelul de logodnă.

Inelul de logodnă al lui Kate Middleton rămâne una dintre cele mai iconice bijuterii regale și este privit cu mare afecțiune și respect pentru moștenirea familială pe care o reprezintă.

 

 
 
Coșul meu
Conectați-vă
Începeți să tastați pentru a vedea produsele pe care le căutați.