Expedierea pachetului dumneavoastră

Pachetele sunt în general trimise în 5-10 zile de la confirmarea comenzii dumneavoastra și sunt expediate prin Fan Curier cu urmărire și livrare fără semnătură.Orice metodă alegeți,veți avea o legătură pentru urmărirea online a pachetului dumneavoastră.

Livrarea este gratuita indiferent de valoarea comenzii dumneavoastră.

Retur Gratuit

 

Politică de returnare

Dacă nu sunteți mulțumit de bijuteria aleasă, puteți să o returnați în starea inițială (nepurtată sau nefolosită), în termen de 14 zile optând pentru înlocuirea sau rambursarea acesteia.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, fără urme ale utilizării.

Coletul în care veți returna produsul trebuie să conțină: produsul, factura și certificatul de garanție.

Dacă produsul returnat nu este în aceeași stare în care a fost livrat, returul nu va fi acceptat.

Produsele care au fost facute pe comanda /modificate sau personalizate (gravate) la cererea clientului nu se vor putea returna.

În cazul puțin probabil în care nu sunteți mulțumit de bijuteria comandată sau cazul în care găsiți o imperfecțiune, nu ezitați să ne contactați la adresa de e-mail contact@diamondstone.ro , bijuteria urmând a fi verificată de unul dintre bijutierii noștri.

Dacă produsul livrat nu este conform specificațiilor din oferta noastră, puteți returna produsul pentru înlocuire sau rambursare. Dacă doriți înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare, veți plăti diferența, dacă produsul va avea o valoare mai mică, veți primi în cont diferența. Costurile pentru retur vor fi suportate de către Diamondstone.

Vom procesa rambursarea în termen de 2-14 zile de la primirea și verificarea bijuteriei.