POTI CONSTRUI BIJUTERII PERSONALIZATE?

Absolut! La Diamondstone,slujba noastră este să vă cream bijuteria ce o considerați potrivita.Dacă imaginația dvs. vă duce dincolo de ceea ce avem în magazin,vă vom proiecta o nouă piesă și o aducem la viață.

DACĂ ADUC UN DESEN, PUTEȚI EXECUTA BIJUTERIA?

Dacă doriți, putem crea și proiecta un inel unic a specificațiilor dvs., folosind tehnologia de ultimă oră care vă aduce la viață bijuteria mult visata.Mulți clienti cred că proiectarea personalizată a unei bijuterii este costisitoare însă nu este asa. În multe cazuri, expertii Diamondstone sunt capabili să vă ajute în selectarea unui diamant, transformând inspirația dvs. de design într-o redare 3D sau proiectare asistată de calculator (CAD) și livrând piesa finita la tine în 20 de zile.

Pentru a începe, tot ce trebuie să faceți este să alegeti o piatră centrală. Odată ce ați selectat una, ne puteți contacta oricând și puteți vorbi cu unul dintre reprezentanții serviciului nostru pentru clienți. Acestea vă vor ajuta să restrângeți toate cerințele de proiectare înainte de a prezenta cererea echipei noastre de proiectare pentru o cotă inițială de preț.

Când sunteți pregătit să mergeți înainte, vom începe să executam proiectul 3D a inelului dvs. Iar apoi să confirmați prețul final. Rețineți: atunci când primiți CAD-ul dvs., inelul poate să arate diferit decât produsul final.  După ce CAD-ul dvs. a fost aprobat, vom începe să vă impimam piesa unică. Diamantul dvs. sau piatra prețioasă va fi apoi montata(tintuita) în piesa iar apoi finisata si lustruită de cei mai experimentați bijutieri.

Misiunea noastră este să oferim un serviciu personalizat de design a bijuteriei cat si un control de calitate ce oferă un inel unic, care va dura o viață.