Informații despre bijuterii

Mulți clienți au descoperit că una dintre cele mai utile servicii de bijuterii pe care le oferim este informația, lumea bucurandu-se de ea. Suntem întotdeauna disponibili pentru a discuta despre nevoile dvs. sau pentru a oferi sfaturi despre moștenirile de familie sau despre îngrijirea adecvată a bijuteriilor. Consultanții noștri vă pot sfătui cu privire la întrebările gemologice sau pot împărtăși informații despre clasificarea diamantelor și vă vor ajuta să vă evaluați pietrele prețioase. Artizanii noștri sunt mereu dornici să împărtășească idei de design și să vă ajute să vă transformati vechile obiecte de aur și pietre prețioase pentru a planifica proiecte viitoare. Bijutieri experimentați sunt mereu la dispozitia dvs. pentru a recomanda modalități de a vă restaura obiectele pretioase de epocă. Din acest motiv, sperăm că ne veți considera sursa dvs. personala de informații despre bijuterii și ne vom permite să vă ajutăm data viitoare când veți avea nevoie de serviciile noastre.

Ca profesioniști, ne dorim să câștigăm încrederea și să oferim cel mai înalt nivel de servicii pentru clienți posibil.

Inlocuirea pietrelor

In majoritatea cazurilor, nevoia de înlocuire a pietrei este cauzată de pierderea uneia dintre acestea. Acest lucru este cel mai adesea cauzat atunci când un inel sau o alta bijuterie este purtata continuu iar materialul se uzeaza. În acest timp, pietrele se slăbesc deoarece vârfurile devin subțiri și tocite. In acest caz bijutierii noștri vor evalua uzura sau deteriorarea și va vor informa in ce consta reparatia sau dupa caz reconstructia piesei. După ce se face diagnosticul, vă vor arăta pietrele care se potrivesc în piesa dvs. și vă vor oferi o cotatie de pret reparare și înlocuire a pietrei.

Restaurare si reconstructie

Firma noastra va ofera pachet complet de reparații: de la încuietori rupte, anouri sau pietre prețioase. Iar dupa o analiza detaliata bijutierii nostrii va pot sfătui cu privire la opțiunile posibile pentru a vă restaura inelul, brățara, colierul, brosa sau orice alta bijuterie.

Redimensionare

Diamondstone ofera servicii de redimensionare profesionale a obiectelor dumneavoastra. Primul pas în procesul de redimensionare este de a evalua marimea în care un obiectul va trebui să marit sau micsorat.,dupa care să poată fi dimensionat corespunzător prin marirea sau micsorarea in functie de de situație. Dacă este necesară o reparație suplimentară a bijuteriilor, o vom recomanda în momentul în care vă lăsați inelul în atelierul nostrusi va fi supus unei curățări adecvate cat și placării cu rodiu, dacă este necesar.

Curatarea si lustruirea

Ori de câte ori ne vizitati puteți profita de serviciile noastre de curățare a bijuteriilor și de toate echipamentele pe care le folosim pentru a refinisa bijuteriile dvs. în timp ce așteptați. Inainte de a lustrui obiectul dvs., vom face o inspecție completă pentru a diagnostica orice urma de uzură daca exista.

Placare cu rodiu si aur

Este un pic dificil până când îți dai seama că aurul alb derivă din aurul pur galben. Aurul alb este creat prin alierea aurului pur de 24k care este galben cu alte aliaje, asa ca aurul alb are o usoara tenta de galben si pentru asta se face o placare cu rodiu(optional). Dacă aveți bijuterii din aur alb care își pierd luciul, poate doriți să luați în considerare aducerea la locația noastră pentru o placare profesionala. Diamondstone oferă cele mai bune materiale pentru o placare cu rodiu alb si negru cat si aur galben, roz de durata și o manoperă impecabilă.