GIA-banner
gia - noua platforma electronica

Raport fizic sau cod QR?

Incepând cu 1 ianuarie 2023, GIA va muta diamante nou certificate pe platforma lor digitală de dosare. În loc de un raport fizic, diamantele clasificate vor fi furnizate cu un cod QR. Rapoartele digitale pot fi apoi accesate prin scanarea codului QR sau prin introducerea numărului de înscriere în  verificarea online a raportului GIA . Această mișcare digitală va face industria diamantelor și mai sustenabilă, precum și va elimina riscul pierderii certificatelor.

Dacă achiziționați, de exemplu, un inel eternity cu mai multe pietre în care fiecare piatră este mică, nu veți primi un certificat GIA. Acesta este standard în întreaga industrie, deoarece diamantele de această dimensiune nu sunt niciodată certificate individual.

Rulează videoul

IMPORTANTA CERTIFICARII

Este important atunci când cumpărați un diamant ca acesta să fie certificat de un consiliu de certificare independent, care va fi testat, calificat și certificat diamantul dvs. prin procesele lor de examinare de specialitate.

Raportul dumneavoastra, de certificare este o dovadă recunoscută a celor 4 C ale diamantului dvs.: tăietură, claritate, culoare și greutate în carate, precum și lucruri precum măsurători și informații despre inscripție.

Un certificat de diamant înseamnă că toate elementele diamantului pe care l-ați achiziționat au fost examinate și testate riguros printr-un examen imparțial și profesional pentru a autentifica atributele diamantului.

Bijuterii cu personalitate din anul 2000

  • Calea Victoriei 21 - 23 - incinta Casei de moda Venus - Etaj 6 Camera 66 Sector 3 Bucuresti Romania
  • Telefon: 0722-724-915 / 0722-366-757
  • img_269740 Program: L - V 09:00 - 17:00 Sambata 11:00 - 17:00
  • Email: contact@diamondstone.ro
Coșul meu
Conectați-vă
Începeți să tastați pentru a vedea produsele pe care le căutați.